Everts' blog

Archief voor mei, 2008

Diensten in Ouderkerk aan de Amstel

maandag, 26 mei 2008

Hier kunt u de preken beluisteren, gehouden op 25 mei in de Chr. Geref. Kerk te Ouderkerk a/d Amstel. De diensten zijn ook te horen via deze link: Audioserver.nl.

Als een vlinder

woensdag, 21 mei 2008

Ik droom er van Eens zal ik als een vlinder zijn, Met gouden vleugels Gekoesterd door de zonneschijn. Zo op een bloem gezeten En nooit geweten Hoe het is zo mooi te zijn, Stralend als een vlinder Gods in de zonneschijn. Geertruida Huberdina (Truus) Ernste werd geboren in Rotterdam op 25 september 1928. Na een […]

Dominee gaat uit preken

dinsdag, 20 mei 2008

Nieuw in Nederland, dat betekent voor ondergetekende wekelijks op pad om een Christelijke Gereformeerde kerk te dienen. Benieuwd? Houd deze website in de gaten, want er verschijnen regelmatig preken online. De preek-agenda kun je hier vinden. Nu met links waar de diensten te beluisteren zijn. Overigens: er zijn heel wat CG-kerken met hun diensten online. […]

 

Zendingsmiddag te Damwoude

zaterdag, 17 mei 2008

De Chr.Geref. Kerk te Damwoude, samen met de Andreas-gemeente van Broeksterwoude, organiseerde een zendingsmiddag op 17 mei. Mij was gevraagd om vanuit Gods Woord iets over het zendingswerk in Guatemala te vertellen. Bijbelgedeelte: Johannes 16: 12 en volgende.

Het volledige programma is te beluisteren op: Zendingsmiddag Damwoude.

Pinksteren

maandag, 12 mei 2008

Op de 1e Pinksterdag preekte ik in Stadskanaal over de uitstorting van de Heilige Geest. Een opname van de dienst, of alleen de preek, is hier te beluisteren.

Klik op de titel om het hele artikel te lezen.