Everts' blog

« | Thuis | »

Geslaagd!

Door Evert Everts | 16 augustus 2008

13-08-2008, originally uploaded by Evert & Rina Everts.

Jarnold is trots dat hij na het zwemdiploma A vorige zaterdag ook B in ontvangst mocht nemen. Vanaf mei drie keer per week ’s morgens vroeg naar het zwembad heeft een resultaat opgeleverd waar hij heel blij mee is.
We mogen dan ook wel iets anders noemen. Bij het afsluiten van het schooljaar zijn al onze kinderen overgegaan naar de volgende klas. Dat was voor ons allemaal een grote opluchting, vooral omdat we natuurlijk moeilijk vooruit konden zien hoe de kinderen op de nederlandse school aan zouden sluiten. Het geeft voldoening dat het thuisonderwijs dat we (vooral Rina) begeleid heeft, goede vrucht mocht dragen.
Deze mooie resultaten maken ons dankbaar en vol vertrouwen met het oog op onze verhuizing naar Deventer. Weer een grote verandering. De kinderen zullen weer over moeten schakelen naar een nieuwe woonomgeving. Ze zullen opnieuw moeten wennen op een andere school. Het zal wel goed komen, want onze God heeft het altijd weer goed gemaakt.
Overigens, het ligt in de bedoeling nog enkele concluderende blogs over het thuisonderwijs te publiceren. Help ons herinneren als ze uitblijven…

Rubrieken: Nieuws |

Reacties afgesloten.