Everts' blog

Contact

op de Web-pagina van de familie Everts te Deventer

Evert en Rina Everts zijn geboren in de buurt van Hoogeveen, en opgegroeid op het Drentse platteland. In 1991 zijn ze in Ulrum komen te wonen. Evert was er tien jaar predikant van de Chr.Geref. Kerk van Ulrum, in combinatie met Lutjegast. In deze periode werden hun vijf kinderen geboren: Evert, Gesine, Gerieke, Erwin en Jarnold.

In november 2000 zijn Evert en Rina Everts door de Missionboard van de Free Reformed Church in North America benoemd tot zendelingsechtpaar in Cubulco, Guatemala. Officieel waren ze in dienst van de Buitenlandse Zending van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland en worden ze uitgeleend aan de FRCNA voor hun zendingswerk.

Sinds 9 april 2008 is de familie Everts weer voorgoed op nederlandse bodem aangeland. De kinderen gingen naar school, en de vader van het huisgezin gaat op zon- en feestdagen uit preken. Na een beroep aangenomen te hebben van de Chr. Geref. Kerk te Deventer is het gezin in oktober verhuisd naar Schalkhaar.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacybeleid

  Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.